I kalendern anges vilka dagar musteriet är i Arby och förädlar din frukt. Börjar med att välja fruktmängd du vill lämna, sedan kan du välja mellan de bokbara dagar, välj sedan en ledig grön tid som passar dig. Fyll in dina uppgifter och boka tiden, du får sedan ett mejl som bekräftelse.

Det är mycket frukt i år. Minsta lediga tiden som måste vara bokningsbar är 15 min (för kategorin 30-100 kg), om det då finns en lucka på 5 eller 10 minuter så räcker detta tyvärr ej för att boka den tiden.

Vill du lämna frukt går det bra hela veckan, efter att du har bokat tid och fruktmängd.
Vi brukar vara på plats i Arby måndagar, onsdagar, fredagar & lördagar och hjälper då gärna till när du lämnar frukt. De dagarna vi inte är på plats lämnar du frukten i tomma backar, som finns på plats och fyller i uppgifter på mottagningspappret.

OBS : Vi tar inte emot frukt i kassar eller kartonger när du lämnar för senare mustning, utan all frukt ska hällas över i ventilerade plastbackar som står i musteriet.